Till min wunderbara Mochi

Du oroar dig över allt.
Men du tar studenten.
Du klarade det omöjliga.
Och jag är så stolt över dig!! ♥♥

Generations

Just nu lider jag av expansionpack-feber eftersom the sims 3 generations kommer om bara några dagar, på onsdag närmare bestämt. Jag längtar så fruktansvärt mycket! Åh jag dör snart av suget i magen som säger att jag vill spela nu på en gång. Men nej, jag måste vänta i TVÅ hela dagar D:
Finns det någon där ute som delar min smärta?
Jag tror verkligen att det här spelet kommer bli jättekul. Det liknar inget som EA gjort förut och jag är väldigt förväntansfull ♥

Uppcon


Now my lovers är det bara en vecka kvar till Uppcon! Jag kom på att jag inte ens hade köpt tyg till min cosplaydräkt. Så jag fick panikåka och handla svart fleece eftersom jag ska cosplaya som Gloomy bear.
Gloomy är en människoätande björn som vi alla älskar väldigt mycket (kom igen, han är ju fluffig).
Jag skulle vilja säga att jag sitter och syr men så är inte fallet...jag sitter och tittar på medans min kära mor syr. Men jag vill gärna tro att jag är moraliskt stöd. Dessutom kan jag klaga när hon gör fel ;3
Symaskinen och jag har en fejd på 10 år och kommer inte alls överens. Därför är min mor snäll nog att sy åt mig.
Jag är evigt tacksam <3

Spel

För några dagar sedan började jag spela Monster Galaxy på facebook/gaia och det påminner VÄLDIGT mycket om Pokémon. Därför var jag igår tvungen att rota fram mitt gamla minneskort till gamecube och Pokémon Colosseum. Allt som saknas nu är min fru Mochi. De här spelet tar fram gamla minnen från lyckligare tider då hon och jag var tillsammans hela tiden och spelade på gamecube och ritade egna pokémons så kallade "Ellems".
Allt var så lätt då. Varför är man tvungen att växa upp?! >.<

Kläder från Yours


I den här värmen är det ju för fan sommar och det var dags att bryta klädförbudet (hoppsan! ;3). Självklart hamnade jag hos Yours och de här fyra plaggen var några av de jag klickade hem. Blommiga strumpbyxor ish the shit! Om ni förstår vad jag menar ;)


RSS 2.0